Carnisse Veste bestaat al weer 15 jaar (Foto: 2016 archief/Arco van der Lee)
Carnisse Veste bestaat al weer 15 jaar (Foto: 2016 archief/Arco van der Lee) (Foto: )

15 jaar winkelcentrum Carnisse Veste

Ingezonden

Barendrecht - Winkelcentrum Carnisse Veste is binnenkort jarig! Het winkelcentrum trakteert de komende anderhalve maand op meer dan 100 cadeaus voor bezoekers tijdens de kassabonnenactie van 12 augustus t/m 20 september en de 3D streetpainting fotowinactie van 28 augustus t/m 20 september. Op zaterdag 21 september vindt er een gezellig jubileumevenement plaats.

De trotse en gedreven winkeliers en winkelmedewerkers vertellen in de aanloop naar het jubileumfeest hun persoonlijke verhaal op de Facebookpagina van het winkelcentrum. Kassabonnenactie 12 augustus t/m 20 september Spaar bij elkaar opgeteld €50,- aan aankoopbonnen van de winkels in Carnisse Veste, stop deze in de actie-envelop verkrijgbaar in de winkels en doe deze in de inleverbox boven of beneden in de passage. Wekelijks worden er mooie cadeaus verloot. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt.

Ben je benieuwd hoeveel paar schoenen weekendhulp Anne van Nelson Schoenen in haar kast thuis heeft staan? Of wie er op de bruiloft van een klant is uitgenodigd, omdat ze er zo'n leuke band mee opgebouwd heeft in de winkel? Volg de Facebookpagina van Carnisse Veste, want daar lees je de komende zes weken bijna dagelijks een persoonlijk verhaal over de ondernemers en winkelmedewerkers van het winkelcentrum.

Dat vindt plaats op 21 september 12.00-16.00 uur Net zoals bij de opening van het winkelcentrum 15 jaar geleden, zal deze middag in het teken staan van Carnisse VESTE; een kasteelthema dus. Naast lekkere gebakjes zijn er verschillende muziekoptredens, een Middeleeuwse muziekdichter, een interactief poppentheater en schminkprinsesses. Kom verkleed als ridder, prinses, koning, koningin of een ander kasteelthema, ga op de foto, laat vrienden en familie je foto liken op de Facebookpagina van Carnisse Veste en wie weet win je een Nintendo Classic Mini, een speelgoed waardebon van €50,- of één van €25,-! Meer informatie: www.carnisseveste.nl & www.facebook.com/Carnisseveste

Meer berichten