Spelenderwijs leren schilderen

Rebecca geeft les in een kleine groep van maximaal 10 personen.
Rebecca geeft les in een kleine groep van maximaal 10 personen. (Foto: )

Vanaf 12 september start er een bijzondere cursus spelenderwijs schilderen in Barendrecht. In het atelier van Rebecca van Living Expression aan de Boerhaavelaan 11 geeft Rebecca schilderlessen waarbij je in een kleine groep van maximaal 10 personen spelenderwijs leert schilderen.

Barendrecht - De lessen zullen erop gericht zijn om vooral plezier te hebben in het schilderen en er spelenderwijs meer bij te leren. Rebecca is kunstenares en gespecialiseerd in het beschilderen van leer. Ze heeft al jarenlange ervaring in het schilderen en geeft die ervaring graag door aan anderen.

plezier en experimentele vrijheid staan voorop

Voor Rebecca staan het plezier en experimentele vrijheid voorop bij het schilderen. De technieken worden spelenderwijs geleerd. De cursus is op vijf vrijdag ochtenden van 10.00 tot 12.30 uur en vinden plaats in de inspirerende omgeving van Rebecca's atelier.

Het adres van Rebecca's atelier Living Expression is Boerhaavelaan 11 in Barendrecht. Neem om je aan te melden of voor meer informatie contact op via 06-50999534 of rebecca@livingexpression.nl .

Voor meer informatie over het atelier: www.livingexpression.nl

Meer berichten