Daisy Correia (Foto: Manuela Correia, NelonMusic)
Daisy Correia (Foto: Manuela Correia, NelonMusic) (Foto: )

Daisy Correia brengt Fado naar Barendrecht

Ingezonden

Barendrecht - Zaterdagavond 21 september 2019 om 20:00 uur verwelkomt Cultuur Carnisse Haven fadozangeres Daisy Correia aan Noordersingel 30 te Barendrecht. Zij is een bevlogen vertolkster van het repertoire over 'liefde en lot' en weet op een uitstekende manier het heden met het traditionele van deze muziekstijl te combineren.

Met haar verschijning, haar prachtige stem en inleving in de melancholiek van de fado neemt zij iedereen mee in de hartstocht van deze mooie Portugese muziek. Ook al verstaat het publiek door de taal de poëzie niet, de emoties zijn voelbaar.

Daisy is in Portugal regelmatig in diverse tv-programma's te zien en stond in grote shows in Genève, Montreux, Parijs, Köln, Luxemburg, Lissabon en Porto. In Nederland staat ze al bijna 10 jaar in de Nederlandse theaters met haar eigen programma's o.a. Uma casa Portuguesa een hommage aan de fadokoningin Amália Rodrigues. Ook werkte ze samen met o.a. Lenny Kuhr, Fernando Lameirinhas en Stef Bos. Deze Nederlandse artieste met het Portugese bloed bewijst dat de wereld en de muziek weliswaar veranderen, maar dat het gevoel van 'saudade' het onbestemde verlangen, voor iedereen tijdloos en vervuld van troost en liefde, altijd herkenbaar is. Daisy treedt op met haar pianist en gitarist.

Deze avond is een uitstekende gelegenheid om het vakantiegevoel te verlengen en Mediterrane sferen te proeven. U wordt meegesleept in de hartstocht, melancholiek en saudade van de Portugese fado. Meer informatie over Daisy Correia is te vinden op www.daisycorreia.com.

De deuren van Carnisse Haven zijn vanaf 19:30 uur geopend. Voorverkoop van de kaarten start vanaf begin september. Kaarten à € 15,- p.p. (tot 16 jaar gratis) zijn al te reserveren via reservering.carnissehaven@gmail.com. Meer informatie over het concert volgt via deze krant en op

www.carnissehaven.nl

Meer berichten