Muziek maken voor jong en oud

Barendrecht - Vanaf 16 september starten er weer nieuwe muziekcursussen in De Baerne. Naast een grote keuze voor kinderen kunnen nu ook volwassenen terecht voor een cursus op maat.

Kinderen van 1 tot 6 jaar kunnen op zaterdagochtend terecht voor leuke speelse muzieklessen. Vanaf 6 jaar kunnen kinderen een instrument kiezen voor een kennismakingscursus. Zingen kan natuurlijk ook. Vanaf 8 jaar zijn er popmuziekcursussen en wie belangstelling heeft voor mixen en draaien kan vanaf 10 jaar terecht bij diverse DJ cusussen.

Voor volwassen hebben de docenten van CultuurLocaal ook veel te bieden. Er start een accordeonorkest en een klassiek gitaarensemble, er zijn beginners-gitaarcursussen met of zonder zang. Wie wat meer wil weten over muziek in het algemeen, of over hoe muziekles eigenlijk werkt, zal zeker veel plezier beleven aan de cursus Help! Mijn kind maakt muziek, of Singer-songwriter. Ten slotte is er nog de Monday Vocal workout voor wie op maandagochtend lekker wil zingen voor een goede start van de week.

Alle cursussen starten in de week van 16 september. Leslocatie is De Baerne, Buitenlandse Baan 1. Een aantal cursussen voor kinderen vinden plaats bij Kibeo Riederhof, Riederhof 39 in Carnisselande.

Het volledige aanbod is te vinden op www.cultuurlocaal.nl. Inschrijven kan direct via deze website.

Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl.

EINDE BERICHT

Contactinformatie:

Henk Elderson - coördinator

M 06 – 46 58 02 65

henkelderson@cultuurlocaal.nl

Stichting CultuurLocaal

Buitenlandse Baan 1

2991 GA Barendrecht

Meer berichten