Irene Pronk in Steevast op zondag

ALBRANDSWAARD  - Na een korte zomerstop is het alom bekende radio - informatie programma 'Steevast op Zondag' van RTV Albrandswaard zondag 01 september a.s. weer terug op de radio.

In het eerste (12.00-13.00) uur is er aandacht voor berichten uit de  regio en de muziekkeuze van RTV Albrandswaard. Tevens is er een bijdrage van Piet Vermeulen over de fototentoonstelling van  ED van der ELSKEN in het Rotterdamse fotomuseum met de titel 'Lust For Live'.

In het tweede (13.00-14.00) uur praat radiomaker Jan Jongerius met de eerste gast na de zomerstop over het nieuwe theaterseizoen theater 'Het Kruispunt in Barendrecht.  Als gaste ontvangt hij theaterdirecteur IRENE PRONK, die ook de muziek voor dit uur heeft gekozen. . Er is veel te vragen, maar ook veel te vertellen en toe te lichten op entertainment gebied in de regio en de BAR gemeenten.

Luisteren kan in de ether FM.107.1, op de kabel van Albrandswaard 99.0 Mhz, het internet www.rtvalbrandswaard.com en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway). Het programma wordt zondagavond  herhaald van 22.00-24.00 uur.

Gast voor de volgende week: Joop van der Hor - Columnist Botlek, organisator en duizendpoot.

Meer berichten