Eerste estafette in HvB


Beste redactie,


In de bijlage vindt u kopij voor deze week van het radioprogramma Hart voor Barendrecht.
Bijgaand ook een foto van de teamleden van Zorggroep De Toekomst.
Van harte hoop ik dat de foto geplaatst kan worden, vanwege het nieuwe initiatief van de estafette. Twee organisaties samen in gesprek, waarvan de laatste het stokje weer doorgeeft.
Bij voorbaat veel dank!


Hartelijke groet,
Jacomien Glasbergen
Hart voor Barendrecht

20199persberichthvb10092019zorggroepdetoekomst_7684.docx

Persbericht ExxactFM radioprogramma Hart voor Barendrecht, 10 september 2019

De eerste Estafette in Hart voor Barendrecht

Op dinsdag 10 september zijn twee maatschappelijke organisaties te gast in het Exxact radio programma Hart voor Barendrecht. Zorggroep De Toekomst en Meliom van Stichting IJsselmonde-Oost gaan met elkaar in gesprek. Betty Guys en Sunita van der Werff van Zorggroep De Toekomst vertellen over de dagbesteding en individuele begeleiding die zij in Barendrecht aanbieden in de Oude Pastorie van de Dorpskerk. Dankzij deze begeleiding kunnen mensen langer thuis blijven wonen en worden de deelnemers in hun eigen kracht bevestigd en gestimuleerd. Zij nodigen Meliom van Stichting IJsselmonde-Oost uit om met hen in gesprek te gaan. Meliom is een Woonvoorziening en biedt Dagbesteding. Deze estafette komt elke drie weken aan bod in het radioprogramma. Nelleke Balsters van Meliom, nodigt dan daarna een volgende organisatie uit om samen mee in gesprek te gaan. En zo wordt het stokje steeds overgedragen. Het is een nieuw initiatief. Wat zijn de voordelen als je elkaar als organisatie beter kent?

En welke mogelijkheden biedt deze kennis van elkaar voor bewoners en cliënten van beide organisaties?

Verder in de uitzending een telefonisch interview met Daisy Correia, de bevlogen zangeres van de fado, de hartstocht van de Portugese muziek. Op zaterdag 21 september zingt zij in Carnisse Haven, uitgenodigd door de commissie Cultuur Carnisse Haven.

Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is op dinsdagavond tussen 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Exxact Barendrecht is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via internet op www.exxact.nl. Uitzendingen zijn na te beluisteren op www.hartvoorbarendrecht.nl.

Voor de redactie:

Afzender van dit bericht:

Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht

Public relations
Jacomien Glasbergen

Kersentuin 1
2991 TH Barendrecht

0180-618127

Meer berichten