Jos Vis heeft veel muziek in de komende uitzending van Podium Vis.(Foto: PR)
Jos Vis heeft veel muziek in de komende uitzending van Podium Vis.(Foto: PR) (Foto: )

Muziek bij Podium Vis

Ingezonden

Barendrecht - Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Met dinsdag 10 september: tussen 20.00 en 21.00 uur: Early Roosters.

Op 24 maart 2019 werd de regionale muziekscene opgeschrikt met het overlijden bericht van Rob Wilschut. Rob was samen met zijn zoon Timothy de oprichter van de band Early Roosters. Hij was de drummer en inspirator van de formatie. De band heeft ook een Barendrechts tintje met Henk Elderson en Rinkje Wal van Wichem. In dit uur praat Jos met Timothy Wilschut, Henk Elderson en Rinkje Wal van Wichem over de tijd van Early Roosters met Rob en hoe nu verder.

tussen 21.00 en 22.00 uur: Kraampjes en Fire Within. Jos ontvangt in dit uur Kim van der Linden. Zij komt alles vertellen over de Kraampjesdag bij Theehuys Polderzicht. Dit evenement wordt zaterdag 21 september gehouden.

Verder ook een kennismaking met de Zeeuwse symfonische metal band Fire Within. Zij gaan in Los Angeles een Album (EP) opnemen met producer Matt Starr. De band zamelde 12.000 euro via crowdfunding in. De opname vindt plaats in de 606 studio van Dave Grohl (Foo Fighters en Nirvana). Maar voordat ze naar Los Angeles vliegen geven ze eerst nog een concert in Poppodium Beuk. Alle reden voor Jos om de formatie naar de studio te halen, voordat ze op 14 september in Barendrecht komen optreden. De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Sebastiaan van Mill. De "live"uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact.

Meer berichten