Nu ook Draagconsulent in Barendrecht

Draagconsulent Brechje Koster leert je hoe je verantwoord je baby kunt dragen (Foto: PR)
Draagconsulent Brechje Koster leert je hoe je verantwoord je baby kunt dragen (Foto: PR) (Foto: Picasa)

Ingezonden

Barendrecht - Direct na de geboorte je baby lekker warm en veilig bij je dragen in een draagdoek? Draagconsulent Brechje Koster van het bedrijf Oermensjes leert je graag hoe je dit op een verantwoorde manier doet. Iedere eerste woensdagavond en zaterdagmiddag van de maand zijn er inloopmomenten om kennis te maken met dragen.

Het dragen van je kindje in een doek of drager is heel gezellig. Lekker warm en knus tegen jouw buik aan, of als ze wat ouder zijn op je heup of rug. Je kind bij je dragen is een fijne manier voor je kind om zich te kunnen hechten aan jou. Baby's en kleine kinderen hebben van nature de behoefte om bij je te zijn, om zo veilig de wereld om zich heen te kunnen ontdekken. Door je kind in een draagdoek of draagzak bij je te dragen, kan dit op een veilige manier.

Net op het moment dat je aan het avondeten wilt gaan beginnen, begint je baby te jengelen. Maar je baby sussen én de aardappels afgieten lukt niet samen. Met je kind in een draagdoek heb je daarvoor je handen vrij.

Het scheelt een hoop stuntelen met een kinderwagen in een drukke winkel. Dragen helpt tegen darmkrampjes en reflux. Je kindje zit op een ergonomisch verantwoorde manier in de doek of drager, wat voor je kind een hele natuurlijke houding is. De houding ondersteunt je kind optimaal en verdeelt het gewicht van je kind over jouw lichaam waardoor het dragen niet zwaar wordt.

Iedere eerste woensdagavond (19.00- 21.30) en eerste zaterdagmiddag (13.30- 16.30) van de maand zijn er inloopmomenten in de ruimte van Oermensjes, het bedrijf van draagconsulent Brechje Koster. Woensdagavond 4 september en zaterdagmiddag 7 september zijn de eerste van dit schooljaar. Wil je kennismaken met dragen, eens ervaren hoe een kind bij jou in de doek zit? Kom dan langs op de Middeldijk 56A- loods 9. Meer informatie over dragen en doeken of een afspraak maken voor een privé-les; www.oermensjes.nl

Meer berichten