Het Jeugd- en AsprirantenOrkest treedt op (Foto: PR)
Het Jeugd- en AsprirantenOrkest treedt op (Foto: PR) (Foto: )

Jeugd- en AspirantenOrkest

Barendrecht - Op 14 september zal het JeugdOrkest en het AspirantenOrkest optreden bij de uitmarkt van het Kruispunt. Het JeugdOrkest speelt van 11.00-11.30 uur en het AspirantenOrkest van 12.00 tot 12.30 uur . Beide orkesten staan o.l.v. Johan Noothout. Om 15.00 uur is er binnen in Het Kruispunt een workshop waarin jeugd en volwassenen instrumenten kunnen uitproberen en ook al direct samen kunnen spelen o.l.v. Jacinta Floor. Iedereen kan meedoen ook al heb je nog nooit een instrument bespeeld. De toegang en deelname is gratis.

De leden van de Harmonievereniging kan je ook vinden op de kramenmarkt waarbij je alle informatie kan krijgen die je weten wil. Ook daar mag je instrumenten uitproberen.

Kijk voor informatie over de vereniging op www.harmoniebarendrecht.nl Informatie over optreden en workshop kan bij secretaris@harmoniebarendrecht.nl

Mocht je verhinderd zijn op 14 september en wil je graag een repetitie of workshop meemaken laat dit even weten, dan maken we een andere afspraak voor je. Vermeld svp in de mail je geboortedatum, mobielnummer en of je een eigen instrument bezit of vroeger hebt bespeeld . Mocht je een ander instrument willen gaan spelen dan horen we je voorkeur(en) ook graag. Bellen met Maria Prooi voor informatie kan op 06-42412638.

Meer berichten