De Feestzaal is altijd een gezellig onderkomen voor de dansers (Foto: feestzaalbarendrecht.nl)
De Feestzaal is altijd een gezellig onderkomen voor de dansers (Foto: feestzaalbarendrecht.nl) (Foto: )

28 jaar dansles op de Middeldijk

Ingezonden

Barendrecht - Anno 2019 is dansen weer helemaal actueel. In de afgelopen jaren werden hoge kijkcijfers gescoord bij de verschillende dansprogramma's op televisie. Maar in plaats van op de bank te blijven zitten, is het heel gezond om de televisie en smartphone eens in te ruilen voor een eigen dansles!

Een avondje live socializen. Je weet wel, gewoon in persoonlijk contact met mensen praten en lachen. Het bestaat nog en is hartstikke gezellig. In het drukke leven van alledag zoeken we allemaal naar ontspanning. Een vlotte Quickstep, een swingende Cha Cha Cha of een rustige Engelse Wals lenen zich bij uitstek voor qualitytime met jouw (dans)partner.

Na een volle werkdag even je zinnen verzetten met stijldansen. Of misschien kijk je juist uit naar een gezellig samenzijn na een wat stillere dag. Op de dansschool ontmoet je jong en oud, allemaal met een zelfde interesse: dans! Dat levert gegarandeerd leuke gesprekken op en zelfs bijzondere vriendschappen. Doe jij ook mee met deze trend van 2019?

Feestje

Bij Jacques Dance Passion in Barendrecht maken ze al jaren een feestje van stijldansen. De lessen zijn losjes met de nodige humor, want dansen doe je immers voor de gezelligheid. Op de vrije dansavonden genieten gevorderden en beginners naast elkaar op de dansvloer, verwend met heerlijke snacks die rondgaan.

NIEUW dit seizoen

In het nieuwe lesrooster hebben wij de cursus LATIN FIT opgenomen op de woensdagavond 20.15 uur.
Latin-Fit combineert Latin muziek met lijndansen tot een fun workout!

Gebaseerd op dansen als de Cha-cha, Jive, Rumba en Salsa worden verschillende uitdagende programma's gedanst. Eenvoudig te leren waarbij snel en energiek wordt afgewisseld met rustig en soepel.
Er wordt gedanst zonder partner waarbij de instructeur alle choreografie voordoet en meedanst. Danservaring is niet vereist!

Vrije dansavond

Zaterdag 7 september een vrije dansavond. Vanaf maandag 9 september starten de danslessen van het nieuwe seizoen. Voor inschrijving en/of informatie kunt u ook bellen met 0180 613207.

Kijk voor de agenda en lesrooster op

www.jacquesdancepassion.nl

Meer berichten