ATV Barendrecht kreeg als vereniging de waarderingsoorkonde (Foto ATV Barendrecht,nl)
ATV Barendrecht kreeg als vereniging de waarderingsoorkonde (Foto ATV Barendrecht,nl) (Foto: )

Waardering voor ATV Barendrecht

Ingezonden

Waarderingsoorkonde gemeente

BARENDRECHT - Zaterdag 31 augustus 2019 ontving ATV Barendrecht een Barendrechtse Waarderingsoorkonde. Dit gebeurde tijdens de seizoensafsluiting van de tuindersvereniging. Burgemeester Van Belzen overhandigde de gemeentelijke onderscheiding aan het oudste en nog actieve lid van de vereniging, de heer Visser. De vereniging ontving deze Waarderingsoorkonde ter ere van haar 40-jarig bestaan.

Na uitreiking van de Waarderingsoorkonde, ontvingen 3 jubilarissen van de vereniging uit handen van burgemeester Van Belzen een 'verenigingsspeld' van de ATV en een oorkonde van de AVVN (de landelijke organisatie voor hobbytuinders). Het gaat om de volgende jubilarissen:

Mevrouw De Vrijer is 41 jaar lid en stond aan de wieg van de vereniging als mede-oprichtster. Ze was lange tijd secretaris en ook een periode voorzitter. Eerder is zij al door de vereniging benoemd als Erelid, Meneer Van Dongen is 40 jaar lid van de vereniging en is 6 jaar bestuurslid geweest, Meneer Kamp is ook al 40 jaar lid en is enige tijd penningmeester geweest.

Meer berichten