Bestsellerauteur Jeroen Windmeijer signeert zijn boek bij The Read Shop (Foto: Taco van der Eb)
Bestsellerauteur Jeroen Windmeijer signeert zijn boek bij The Read Shop (Foto: Taco van der Eb) (Foto: Taco van der Eb)

Jeroen Windmeijer signeert thriller bij Read Shop

Barendrecht - Bestsellerauteur Jeroen Windmeijer, de Dan Brown van de Lage Landen, signeert zaterdag 14 september tussen 13:00 – 14:30 uur zijn nieuwe weergaloze thriller De offers bij The Read Shop Barendrecht, Middenbaan 82. Schikt deze datum en/of tijd u niet, maar wilt u wel een gesigneerd exemplaar? Laat het weten via barendrecht@readshop.nl of tel. 0180 - 617018.

In een gesloten gemeenschap in de buurt van het Boliviaanse Titicacameer worden in korte tijd drie kinderen vermoord. Alles wijst erop dat ze op rituele wijze zijn omgebracht. De Nederlandse student Luc en zijn vriendin Nayra raken bij de zaak betrokken. Is de uitgestorven gewaande traditie van het kinderoffer nieuw leven ingeblazen? Wat waart er rond in de mistige toppen van de Andes? In Latijns-Amerika is het christendom, dat de rooms-katholieke conquistadores met zich meebrachten, diep verweven met de oorspronkelijke natuurgodsdienst. De indianen zien

Moeder Aarde als een zorgzame moeder, die de mens overvloed schenkt. Offers zijn nodig om het evenwicht in stand te houden.

Meer berichten