Foto:

De Wereld van Klei bij KCB

  Cultuur

Barendrecht - Wat je ogen zien…kunnen je handen maken onder goede deskundige leiding.
De uitdaging zit in jezelf om je eigen kunstwerk tot iets heel persoonlijks te maken. KunstCreatief biedt voor volwassenen 3 cursussen waar je met Klei kunt werken. Op de donderdagavond kun je in de cursus "De wereld van Klei" met kunstenaar Netty van Osch uit je comfortzone stappen om je grenzen te verleggen. Je maakt kennis met de Wereld van Klei waarin je mogelijkheden ontdekt om met diverse kleisoorten en glazuren je werk tot leven te laten komen.
Op de dinsdagavond is er "Van Klei naar Kunst" waar kunstenaar Laura Karsters haar eerste stappen bij KunstCreatief gaat neerzetten als vakdocent in de keramiek. Overdag is er op woensdagochtend de cursus "Keramiek" waar nog enkele plaatsen beschikbaar zijn bij kunstenaar Beatrijs van Rheeden die ondanks haar internationale carrière in Korea en Duitsland etc., toch nog lessen kan geven bij KunstCreatief. Ben je geïnteresseerd om deze unieke wereld in te stappen van 12 lessen á 2 uur voor €226,00?Meld je zo snel mogelijk aan.

Kijk voor meer informatie op de site www.kunstcreatief.nl of kom langs aan de Buitenlandse Baan 1, tel. 06-57-141044. Mail: info@kunstcreatief.nl Voor scholen info op www.cultuureducatiebarendrecht.nl

Meer berichten