De Buurtjes van Marlies treden op in de Baerne (Foto: PR)
De Buurtjes van Marlies treden op in de Baerne (Foto: PR) (Foto: )

De Buurtjes van Marlies in De Baerne

  Cultuur

Barendrecht -Zondag 10 maart komen de Buurtjes met hun kindervoorstelling naar de Baerne. Tijdens de voorstelling van De Buurtjes worden alle scenes geïmproviseerd, waarbij de kinderen in het publiek ideeën geven voor de scenes. En als ze het leuk vinden, mogen ze zelfs op het toneel komen om mee te spelen! Wie weet speel je wel een gevaarlijke draak in een spannend sprookje, trek je gekke bekken naar een deftige koning of komen je wensen uit op het podium!

Na afloop is er voor elk kind limonade en wat lekkers. Een leuke middag voor zowel de kinderen als de ouders!

De zaal gaat open om 13:30 en om 14:00 start de voorstelling, die tot 15:00 duurt. De voorstelling is leuk voor kinderen van 4 tot 10 jaar en hun ouders.

Kaartjes kosten 5 euro per stuk en kan je reserveren via www.deburenvanmarlies.nl/html/reserveren.html of op 10 maart aan de deur kopen.

De Buurtjes zijn samengesteld uit een aantal spelers van de theatersportvereniging De Buren Van Marlies. Zij maken al meer dan vijf jaar voorstellingen voor volwassenen vanuit improvisatie. Sinds vorig jaar maken ze ook kindervoorstellingen, waarbij de kinderen in het publiek een interactieve rol krijgen.

Meer informatie is te vinden op www.deburenvanmarlies.nl.

Meer berichten