De Harmonievereniging Barendrecht zet eind maart de Muziek helemaal Centraal (Foto: PR)
De Harmonievereniging Barendrecht zet eind maart de Muziek helemaal Centraal (Foto: PR) (Foto: )

Muziek Centraal

  Cultuur

Barendrecht - Zaterdag 23 maart staat Theater Het Kruispunt bol van de muziek en zang. Harmonievereniging Barendrecht houdt die dag weer haar jaarlijkse muziekfestival.

Iedereen is welkom en de deur staat van 12.30 tot 22.15 uur voor u open. U mag in- en uitlopen zoveel en zo vaak u wilt, want de toegang van Het Kruispunt is de hele dag helemaal gratis.

Het belooft dit jaar weer een groot spektakel te worden dat u niet mag missen. Er wordt afwisselend op het podium van de grote zaal en op een kleiner podium in de foyer continu muziek gemaakt, maar daar blijft het niet bij. Er zijn voor de jeugd van Barendrecht en omgeving leuke en leerzame activiteiten en uiteraard de workshops waar de kinderen aan mee mogen doen die eveneens gratis toegankelijk zijn. Verder is er een grote verloting waarvan de prijzen gratis ter beschikking zijn gesteld door de Barendrechtse Middenstand en de leden. De loten kosten € 5,00 voor 5 loten. De opbrengst is voor de bestrijding van een deel van de kosten van deze dag.

Bijna alle afdelingen zullen van zich laten horen deze dag. Kijk voor informatie over alle activiteiten van de vereniging op www.harmoniebarendrecht.nl. of stuur een mail met uw vraag of opgave als lid naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl

Meer berichten