William Vat in gesprek over Samen op Stap

  Cultuur

Barendrecht ; William Vat gaat samen met Marijke Vermaas op donderdag21 maart"Live" van 20 tot 21.00 uur bij radio Exxact Barendrecht in gesprek over Samen op stap.Iedereen verdient het om af en toe eens lekker op reis te gaan. En als je wat ouder bent, wil dat zeker niet zeggen dat je niet meer op reis kunt gaan. Ook als je ouder en alleen bent zijn er mogelijkheden om met een vakantie maatje op reis te gaan. De organisatie Samen op stap maakt een duidelijk onderscheid door een gezelschapsmaatje te zijn en geen medische ondersteuning te verlenen. Ook mensen die niet meer zo vaak buiten huis komen of al lange tijd niet op vakantie zijn geweest kan Samen op stap bijzonder goed begeleiden en gezelschap houden.Over dit interessante onderwerp gaan William en Marijke in gesprek met de Samen op stap directrice Martinette Wijngaard. Luisteraars die een vraag voorMartinette Wijngaard hebben kunnen "Live" bellen tussen 20 en 21 uur naar de radio Exxact Barendrecht studio op telnr 0180621112.

In deze Live "William en Marijke in gesprek met... "Exxact Barendrecht uitzending staat de muziekkeuze in het teken van deoude sixties Soul enAmericana music.
Exxact Live "William Vat in gesprek met..." is te beluisteren op donderdag21 maartvan 20 tot 21.00 uur op 106.4 in de ether en op 105.9 op de kabel en ook via www.exxact.nl

 

Meer berichten