Presentatie klarinet en saxofoon

  Cultuur

Barendrecht -  Harmonievereniging Barendrecht organiseert dit jaar op donderdag 4 juli 19.30 een presentatie van de klarinet- en saxofoonleerlingen van Anne Overpelt.Familie, vrienden en belangstellenden zijn van harte welkom. Wil je in het nieuwe seizoen ook een instrument gaan bespelen en wil je bij voorkeur in een groep gaan spelen, kom dan luisteren in het Trefpunt dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht .

Na de zomervakantie  beginnen weer  lessen op alle instrumenten uit de harmoniebezetting, voor volwassenen en jeugd. Dit kan als groepsles of individuele les voor beginners. V.a. 6 jaar ook gezamenlijke les bij Blokfluit/AMV  startersklas. Ook Kleutergroepen v.a. (bijna) 4 jaar starten weer.  

Natuurlijk zijn ook bij alle orkesten leden welkom (volwassenen en jeugd)  die al een instrument uit de harmoniebezetting bespelen.

Starters: OpstapOrkest voor kinderen maandag 16.30-17.10 o.l.v. Jacinta Floor. 

LeerlingenOrkest: kinderen spelen minimaal 6 maanden blokfluit of 1 jaar instrument vrijdag 15.40-16.20 uur. Jongeren tussen 12 en 20 jaar met minimaal Hafa A niveau zijn op alle instrumenten van harte welkom bij het JeugdOrkest dat repeteert op vrijdag van 16.30  tot 17.45 uur. Deze 2 orkesten staan o.l.v. Ivo Kouwenhoven.

Volwassenen die nog niet het niveau hebben om in het Harmonieorkest te spelen of lang niet gespeeld hebben,  kunnen op vrijdagavond van 19.15 tot 20.15 uur terecht bij het BeginnersOrkest Volwassenen ( starters)  en van 20.30-21.30 uur  bij het AspirantenOrkest ( half gevorderd). Alle repetities zijn in het Trefpunt, Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht.  

Heeft u belangstelling voor de vereniging  en/of wilt u  bij de Harmonievereniging een instrument leren bespelen, neem dan contact op door het sturen van een mail naar: secretaris@harmoniebarendrecht.nl. Vermeld naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer of bel naar 06 42412638.  Kijk voor foto's en informatie op de  website: www.harmoniebarendrecht.nl.

Meer berichten