Logo hetzuidenbarendrecht.nl


Foto: onbekend

Jan en Elly 50 jaar getrouwd!

  Ingezonden

Elly Huijbregst had haar roots in Brabant, maar was wel als Rotterdamse geboren. Dat laatste hielp echter niet genoeg om het grote verschil tussen de rasechte Rotterdamse Jan Reinhard te verbloemen. Ze ontmoeten elkaar in juni op de paardenmarkt in IJsselmonde en hoewel Elly met haar vriendin nog een poging deed om Jan en zijn vriend te ontlopen kwamen zij elkaar toch steeds weer tegen en werd het eerste afspraakje gemaakt.

BARENDRECHT - Jan werd al heel snel warm ontvangen in huize Huijbregts. Alleen de hond die werkte niet echt mee. De grote zwarte Groenedaler bleef steevast tussenin zitten en samen zo'n grote Lobbes uitlaten was ook niet een geheel ontspannen romantisch loopje. Uiteindelijk is alles goedgekomen en hebben zij nog jarenlang gewoond in het ouderlijk huis aan de Bovenstraat in Rotterdam

En nu 50 jaar later hebben zij twee zonen Wilfred en Johan. Beide getrouwd. Wilfred met Desiree. Samen hebben zij twee kinderen Stijn en Evelien. Dat is de reden dat zij een aantal jaar geleden ook de stap van Oud-IJsselmonde naar Barendrecht hebben gemaakt. Lekker dicht bij de kleinkinderen. Stijn deelt immers met opa de voetbalpassie en zijn samen vaak bij BVV te bekennen. Johan is getrouwd met Sonja en is al geruime tijd geleden naar Duitsland vertrokken. Daar kregen zij samen twee dochters  Amira en Tiara. De jongste is ook met het voetbalvirus besmet, maar opa kan vanwege de afstand daar maar weinig van meekrijgen. 

Dat is ook de reden dat zij zo vaak als mogelijk met de hele familie ergens in Nederland korte vakanties maken. Zo ook tijdens tijdens dit jubileum jaar, is de hele familie te vinden in het Eftelinghotel.  

Namens de redactie van Het Zuiden: Gefeliciteerd!

2 reacties
Meer berichten