Bedrijventoernooi tafeltennis

  Sport

Barendrecht - Na de succesvolle 1e editie van vorig jaar organiseert Tafeltennis Vereniging Barendrecht, kortwegTaveba, op woensdagavond 14 november 2018 voor de tweede keer een tafeltennistoernooi voor bedrijven in sportzaal Riederpoort aan de Riederhagen 2 te Barendrecht-Carnisselande.

Het toernooi begint om 20.15 uur en we vragen alle deelnemers aanwezig te zijn vanaf 19.45 uur. Indien het aantal deelnemers te groot zal zijn kan er mogelijk een speelronde op de vroege avond plaatsvinden vanaf 19.00 uur, gaarne aangeven bij het inschrijven of dat voor uw team mogelijk zal zijn.

Het doel van deze avond is om een gezellige en sportieve avond te realiseren, waarbij U samen met uw collega's een aantal wedstrijden speelt tegen teams van andere bedrijven uit de regio Rotterdam.

Even de belangrijkste feiten voor U op een rijtje:

Datum: woensdagavond 14 november 2018

Inschrijving gaat per duo-team van 2 spelers en kost totaal €15,- per team, betaling kan plaatsvinden bij aankomst.

Deelnemers dienen in sportkleding te spelen, batjes zijn in bruikleen aanwezig.

Ieder team speelt meerdere wedstrijden in een poule (meerkampvorm)

Wedstrijdsysteem: spelers van ieder team spelen een enkelspel tegen een speler van het andere team en samen 1 dubbelspel. Totaal 3 potten per wedstrijd dus het kan 3-0 of 2-1 worden.

Na de poulewedstrijden volgt een knock-out systeem tot aan de Grote Finale.

Losse deelnemers per bedrijf (indien geen partner voor een duo-team is gevonden) kunnen zich ook aanmelden. De organisatie zoekt dan naar een mogelijke teampartner.

De inschrijfdatum sluit maandag 5 november 2018

Het mailadres voor uw inschrijving luidt als volgt: toernooi@taveba.nl

De kantine (boven) zal geopend zijn voor het nemen van nodige versnaperingen.

Meer berichten