Gratis 50+ Fittest in Barendrecht

  Sport

Barendrecht - Op vrijdag 21 december is er weer een gratis fittest voor vijftigplussers uit Barendrecht. Tussen 09.00 en 12.00 uur worden verschillende testen afgenomen in sporthal Waterpoort in Carnisselande.

Deze fittest wordt georganiseerd door de Buurtsportcoach van Stichting KijkopWelzijn en Aad van Loon Sport. Sporten en bewegen zorgt voor een betere conditie, zeker als je ouder wordt. Het verlaagt de kans op ziektes, maar zorgt er ook voor dat je je mentaal en lichamelijk fitter voelt.

Analyse
Tijdens de fittest wordt er een lichaamsanalyse gemaakt en de algemene conditie getest door middel van kleine testjes. Na afloop krijgt u vrijblijvend een voedings- en/of bewegingsadvies. Er is dit jaar ook een gezondheidsmarktje. Zo kunnen de deelnemers meer informatie vergaren over onderwerpen die voor hun relevant zijn.

Aanmelden

Voor aanmelden of meer informatie kunt u een email sturen naar buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden kan tot vrijdag 14 december.

Na de aanmelding ontvangt u de definitieve tijd van uw testmoment.

Meer berichten