Trainen voor de Ladies Run.
Trainen voor de Ladies Run. (Foto: PR)

CAV Energie bereidt vrouwen voor op deelname Ladiesrun

  Sport

door Jan J. Timmer

Voor veel vrouwen is de Ladiesrun Rotterdam een evenement dat ze niet willen missen. Het spektakel vindt dit jaar plaats op zondag 16 juni. De Barendrechtse atletiekvereniging CAV Energie biedt iedereen die over een paar maanden in Rotterdam fit aan de start wil staan een speciaal Ladiesrun-trainingsarrangement aan.

Barendrecht - "Je voorbereiden op De Ladiesrun is natuurlijk het leukste as je dat doet met een groep gelijkgestemden", zegt Piet Wijnsema, pr-man van CAV Energie. Vandaar dat onze trainers voor vrouwen die geen lid zijn van Energie een trainingsaanbod hebben samengesteld waarmee je in een tijdsbestek van enkele maanden klaar bent om succesvol mee te doen aan de Ladiesrun. Wij zien namelijk graag dat loopsters goed voorbereid aan de start verschijnen en wij willen loopsters laten ervaren dat een gezamenlijke voorbereiding het lopen prettiger maakt."

Het trainingsaanbod houdt in dat de deelnemers een tijdelijk lidmaatschap aangaan bij CAV Energie. Dit lidmaatschap gaat in op 3 april en eindigt op 16 juni 2019 in. Het tijdelijk trainingsaanbod (waarbij je onder meer verzekerd bent via de Atletiek Unie) kost 55 euro en is mogelijk voor Ladiesrun-deelneemsters aan de 5, 7,5 en 10 kilometer. Er wordt gezamenlijk getraind op en of vanaf de kunststofatletiekbaan op sportpark De Bongerd, Dierensteinweg 10 in Barendrecht. De trainingen vinden iedere woensdagavond van 19.30 tot 20.45 uur plaats (beginnend op 3 april) en iedere zaterdag van 9.30 uur tot 11.00 uur (beginnend op 6 april ) onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Er is sprake van volledige begeleiding naar de Ladiesrun met een maatgericht loopschema. De deelneemsters trainen samen met gemotiveerde loopsters die hetzelfde doel hebben. Wie na afloop van de trainingscursus het besluit neemt om lid te blijven van CAV Energie is tegen een gereduceerd tarief van harte welkom. Voor meer informatie en een inschrijfformulier kunnen belangstellenden terecht op de website cavenergie.nl. Wie specifieke vragen heeft kan zich via een mailbericht aan info@cavenergie.nl in verbinding stellen met de vereniging. "We rekenen wederom op veel animo voor deze bijzondere én gezellige trainingsgroep"verwacht Piet Wijnsema. "Hardlopen is leuk, zéker als je dat in een gezellige en enthousiaste groep doet!"

Meer berichten