Foto:

Fun2Run loopgroep Barendrecht gaat weer van start

  Sport

Ingezonden

Barendercht - Leren hardlopen? Je kunt het! Harder, verder, beter lopen met Fun2Run Next. De vierde editie van de Fun2Run Start loopcursus komt er aan. De eerste Fun2Run loopcursus Next, oktober 2018, was een succes en gaat ook weer beginnen.

Beide cursussen starten op woensdag 3 april en bestaan uit tien trainingen op woensdagavond; van 18.00 – 19.15 uur voor de versie Start en van 19.30 – 20.30 voor de versie Next, aangevuld met twee trainingen per week die de cursist uitvoert op een zelfgekozen tijdstip. Het doel van de loopcursus Start is: 5K hardlopen in 10 weken met plezier en zonder pauze!

Deze cursus is bij uitstek geschikt voor startende lopers, lopers zonder ervaring en liefhebbers van lopen in een gezellige groep. Wil je harder, verder en beter leren lopen? En kun je al vier kilometer hardlopen zonder pauze? Dan is de loopcursus Next een prima plan.

Personal Training behoort ook tot de mogelijkheden van Fun2Run; voor zowel Start als ook Next. Stuur ons een bericht en we gaan graag met je in gesprek.Trainers Marina Witkamp-Weijgertse en Marjolijn Westerink-Mak zijn Atletiekunie gecertificeerd looptrainer cq assistent looptrainer en hebben veel aandacht voor looptechniek. Trainingsmaterialen zoals loopladders en mini hordes worden ingezet ter ondersteuning van de warming-up en de loopscholing.

'Een goed begin is het halve werk' is van toepassing op de start- en finish locatie. MFA Waterpoort biedt Fun2Run de perfecte locatie: enthousiaste beheerders die op alle waardevolle spullen passen, altijd toegankelijk, drankje aan de bar en gebruik van kleedkamers en toilet. Voorafgaand aan de deelname ontvangt de aspirant deelnemer een lopers-analyseformulier met aandacht voor wensen en conditie.

Deelnemers van Fun2Run zijn van harte welkom bij Run2Day in Rotterdam voor een persoonlijke loopanalyse voorafgaand aan de aankoop van schoenen. Ook een kortingsbon van Run2Day hoort bij de voordelen van Fun2Runners. Tenslotte nog dit: leden van Fun2Run zijn aangesloten bij de Atletiekunie en derhalve verzekerd voor ongevallen en aansprakelijkheid.Nieuwsgierig naar het Fun2Run concept? Op woensdag 20 maart organiseren we een informatie uur in MFA Waterpoort; voor de cursus Start om 18.00 uur en om 19.00 voor de cursus Next en Personal Training.

Meer berichten