Foto: Charles Batenburg

Spinnen voor Roparun

  Sport

Barendrecht - Het Roparun-team van Ahoy, de Ahoyrunners, organiseert op vrijdagavond 15 maart van 18:00 – 21:00 een spinningmarathon in Wellnesslande. Niemand minder dan oud-wielrenner Micheal Boogaard zal de Ahoyrunners en alle deelnemers van 18:00 – 19:00 uur begeleiden met op de achtergrond zijn wielerloopbaan. Van 19:00 tot 21:00 zullen andere instructeurs de deelnemers begeleiden.

Op vrijdagavond 15 maart zal er flink worden getrapt om geld in te zamelen. De volledige opbrengst komt geheel ten gunste van Stichting Roparun. Aanmelden kan via ahoyrunners@ahoy.nl en kost € 10,00 per uur. Het is mogelijk om een uur te spinnen, maar de echte spinners kunnen zich ook meerdere uren in het zweet werken. Deelnemers kunnen zich ook extra laten sponsoren. Voor de deelnemer met het hoogste sponsorbedrag ligt er een mooie prijs klaar.

Er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Roparun: een estafetteloop van meer dan 500 kilometer die vanaf Parijs en Hamburg, naar Rotterdam gaat. Teams kunnen door middel van een sportieve prestatie geld op halen voor mensen met kanker. De Roparun wordt ook wel een avontuur voor het leven genoemd, met als motte 'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'.

Meer berichten