Foto:

Voetbaltalenten gezocht

  Sport

door Buurtsportcoach

Barendrecht - Woensdag 20 maart organiseert Buurtsportcoach van stichting KijkopWelzijn in samenwerking met het Jongerenwerk een talentendag voor jongens én meiden uit groep 7 en 8 (10-12 jaar) op het Cruyff Court Lage achter BLOK0180.

Er worden 10 jongens en 10 meiden geselecteerd om het Barendrechts jongens- en meidenteam te vertegenwoordigen in Nederland tijdens het 6vs6 toernooi van de Cruyff Foundation. De talentendag is van 13:30 – 16:30 uur.

Tijdens de talentendag wordt er getraind en samenwerkingsspellen gedaan. Er wordt niet alleen gekeken naar of er goed gevoetbald wordt, maar ook hoe er met elkaar wordt omgegaan. De jongens en meiden worden geselecteerd door de Buurtsportcoach. Mocht je geselecteerd zijn, dan volgt er een project waarin een aantal keren wordt getraind met elkaar (op donderdagmiddag na schooltijd). Tijdens deze trainingen werken wij naar de kwartfinale toe. Deze kwartfinale vindt plaats op woensdag 17 april in Capelle a/d IJssel. Bij winst van deze kwartfinale OF de uitverkiezing van sportiefste ploeg, vindt de halve finale plaats op zondag 26 mei in Rotterdam. Bij weer winst of sportiefste ploeg vindt uiteindelijk de landelijke finale plaats op zaterdag 29 juni in Nijmegen. Aanmelden is verplicht via buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl.

Meer berichten