Aanmelden voor Sportcafe

  Sport

Voor alle sportbestuurders in Barendrecht: Meld u nu aan voor de 10e editie van het sportcafé Barendrecht op woensdag 26 juni.
Deze editie is speciaal daar dit de 10e editie is en het sportcafé 5 jaar bestaat, een dubbel jubileum. Deze editie zal op bijzondere wijze met de burgemeester geopend worden. De avond zal met een optreden van de band Fusion afgesloten worden. We hebben ook weer 2 bijzondere gasten, namelijk Adrie Poldervaart (oud trainer Excelsior en BVV Barendrecht) en Nienke Timmer (zilver EK Para Atletiek) Dit mag u niet missen !

U kunt zich weer aanmelden door een e-mail te sturen naarsportcafebarendrecht@outlook.com Meld daarin uw naam, vereniging/bedrijf, functie en uw e-mailadres Meer inschrijvingen per vereniging zijn mogelijk !

Na het succes van de vorige edities heeft de organisatie weer een mooi programma samengesteld voor deze editie met aansprekende gasten. 

Sportcafé Barendrecht: Het evenement voor sportbestuurders om kennis te delen en te netwerken

Voor de mensen die niet goed weten wat de bedoeling is van de avond, hieronder een korte uitleg.

Vanuit een aantal sportverenigingen in Barendrecht is de wens naar voren gekomen om verbinding te leggen met andere sportverenigingen en sport gerelateerde partners om kennis en ervaringen uit te wisselen en zo een netwerk op te bouwen om elkaar te kunnen ondersteunen. Vanuit een aantal verenigingsbesturen is hiervoor het initiatief genomen, te weten Rowan Huijgen en Leon van der Wilk

Samen met de gemeente is dit vormgegeven en van hieruit is het Sportcafé geboren.Na zeven eerdere succesvolle bijeenkomsten, volgt nu de 10e editie. De sportcafé bijeenkomsten worden eens per half jaar georganiseerd waarbij er iedere keer een andere sportvereniging optreedt als gastheer. De opzet van het programma zal steeds hetzelfde zijn met inhoudelijk wisselende thema's waarbij er voor sportverenigingen, commerciële partijen en de gemeente ruimte is om actuele en/of succesvolle projecten en thema's te kunnen presenteren. Daarnaast is er natuurlijk ruimschoots tijd om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot vaneen hapje en een drankje.De bijeenkomsten zijn kosteloos, maar wel onder voorwaarde dat u sportbestuurder bent of gelieerd bent aan een sportvereniging. 

Meer berichten