TVB Mikkers Special Constructions Open 2019 in zomerse sferen!

  Sport

Barendrecht - Aankomende week van 13 t/m 21 juli, vind het open toernooi op tennisvereniging Barendrecht plaats. Dit is een evenement met regionale impact. Tennisspelers, zowel leden als niet-leden, van alle niveaus strijden om het kampioenschap. Met hulp van sponsoren zijn er diverse activiteiten aangeboden. Mikkers Special Constructions is de hoofdsponsor van het toernooi.

Net zoals de afgelopen twee jaar heeft het toernooi een vakantie/zomer thema. Het vindt immers een week voor de zomervakantie plaats. Tijdens het toernooi komen de spelers en bezoekers van het tennispark alvast in de vakantiestemming door de vrolijke muziek, frisse biertjes op de tap en de gezellig aankleding.

Spelen op gravel

Het toernooi van TV Barendrecht is nog één van de weinige toernooien waarbij de spelers op gravel spelen. Voor vele tennissers heeft deze ondergrond de voorkeur. De toernooileiding verwacht dan ook weer mooie wedstrijden op hoog niveau op de vereniging te zien.

Avondeten ook voor niet-tennissers

Van maandag tot en met vrijdag kan men avondeten bij de club, reserveren is niet nodig. Ook niet-tennissers worden door de toernooileiding nadrukkelijk uitgenodigd om een hapje en een drankje te komen doen.

Feestavond

Voor het eerst sinds jaren kent het toernooi weer een feestavond. Op vrijdagavond 19 juli zal Bonbon Partyservice een professionele barbecue verzorgen, Eddi4Tune staat achter de draaitafel en zangeres MC Sara Fall, o.a. bekend van 538 en Dutchweek, maakt de avond compleet. De feestavond wordt mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor Mikkers Special Constructions.

Sponsoring

Het open toernooi kan niet zonder sponsoren. Zo zorgt het Rozenpakhuijs voor een fleurige aankleding van het terras en visgilde Leen de Jong levert de haring voor de haringavond op donderdag, De prijzen voor de finalisten worden gesponsord door Tennis Only en De Wijnkelder. Tennis Only zal ook op dinsdag- en woensdagavond aanwezig zijn voor een bespanservice. En ook fysiotherapeut Van der El en Hemels Ijssalon zijn aanwezig op het toernooi. Verder zijn er mooie prijzen te winnen in de loterij! Loten zijn te koop bij de wedstrijdleiding.

De toernooi- en wedstrijdleiding van het open toernooi heet u van harte welkom!

Adres: Graaf Adolfstraat 4 in Barendrecht.

Meer berichten