Foto:

Toernooi TV Barendrecht in volle gang

  Sport

Ingezonden

Veel nevenactiviteiten

Barendrecht - Het open tennistoernooi van TV Barendrecht gesponsord door Mikkers Special Constructions is in volle gang. We hebben heel veel spelers van verschillende niveaus die meedoen. Voor iedereen is er dus wel een leuke wedstrijd te spelen en te bekijken!

Natuurlijk is iedereen van harte welkom om naar deze wedstrijden te kijken en om van de gezelligheid op de club te genieten.

Harinkje

Op donderdagavond 18 juli kunt u een harinkje meepikken die wordt gesponsord door Visgilde Leen de Jong. En we zijn zeer verheugd dat Lust Barendrecht al de hele week en ook op de donderdagavond achter de grill staat om u een heerlijke maaltijd te serveren.

Barbecue

Op vrijdagavond 19 juli kunt u direct vanuit uw werk vanaf 18:00 uur aansluiten bij de kwaliteitsbarbecue verzorgd door BonBon Partyservice. Aansluitend is de feestavond met vanaf 20:00 uur DJ Eddie4tune achter de draaitafel en vanaf 21:00 uur zangeres MC Sarah Fall om de avond compleet te maken! Dat belooft dus een supergezellige avond te worden die geheel mogelijk is gemaakt door onze hoofdsponsor Mikkers Special Constructions.

Springkussen

Vanaf vrijdagavond tot en met zondag staat er een springkussen voor de kinderen. Op zaterdag worden een aantal kwartfinales en de halve finales gespeeld. U kunt dan ook een ijsje komen eten van Hemels Ijssalon.

Finaledag

Zondag is de finaledag, dan zie je de beste spelers/speelsters van elk onderdeel strijden om het kampioenschap. Om 12:00 uur vindt de trekking van de loterij plaats met mooie prijzen (totale waarde 1500 euro!) zoals tennisrackets van Dunlop, een limited edition tennistas van Dunlop, een diner voor twee personen bij Lust Barendrecht en een cadeaubon van Ibiza Tennisreizen, en nog veel meer! Een lot kost 2 euro (6 loten voor 10 euro) en deze zijn tot 5 minuten voor de trekking te koop bij de wedstrijdtafel.

Dat dit toernooi ieder jaar weer zo een groot succes is hebben we natuurlijk vooral te danken aan onze sponsors. Dit jaar hebben we een zomer/vakantiethema en het Rozenpakhuijs heeft ervoor gezorgd dat ons thema goed overgebracht wordt door alle mooie bloemen. De prijzen voor de finalisten worden gesponsord door Tennis Only en De Wijnkelder. Verder is ook fysiotherapeut Van der El aanwezig. En de hoofdprijs voor de loterij is gesponsord door Sports Team Tennis.

De toernooileiding van het open toernooi heet u van harte welkom om het toernooi nog gezelliger te maken. Wil jij komen kijken naar deze leuke tenniswedstrijden of wil jij lekker komen feesten op de feestavond? Kom dan naar onze club op de Graaf Adolfstraat 4 in Barendrecht. Toegang is gratis!

Meer berichten